Endurance High-Visual Pop-Ups

De Roze Endurance High visual Pop-Ups zijn te verkrijgen in twee diameters 10 en 15mm. Gemaakt met de unieke flavour en zoetstof.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed


  • € 8,95

  • Excl. BTW: € 7,40

Beschikbare opties:Gerelateerde producten

Endurance High-Lift Pop-Ups

Endurance High-Lift Pop-Ups

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Endurance Balanced Wafters

Endurance Balanced Wafters

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Endurance HQ en Light Pop-Up Range

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92


Endurance High-Lift Pop-Ups

De pop-ups van de Endurance Range bevatten dezelfde vloeibare additieven als de boilies zelf. Uitstekend drijfvermogen waardoor ze ook perfect inzetbaar zijn voor het vissen met Chod Rigs.

Verkrijgbaar in 15 en 20mm

  • Endurance 1 Gebroken wit met vezels
  • Endurance 3 Bruin met vismeel


Endurance Balanced Wafters

Gemaakt met de helft van de originele mix waaruit ook de boilies van de Endurance 1,2 of 3 uit bestaat. De andere helft uit een uitgebalanceerde Pop-Up mix. De kleur identiek aan de boilies. De smaak/geur iets sterker als de boilie zelf voor maximale attractie. Het drijfvermogen van de Wafters is zo uitgekiend dat er zonder of met heel weinig lood een perfecte Pop-Up gevist kan worden. Met geen lood wordt de haak omhoog getrokken (afhankelijk van haakgrote en type), is iets minder drijfvermogen nodig volstaat een klein loodhageltje op de hair om de juiste balans te vinden.

Verkrijgbaar in de maat 20mm voor de Endurance 1(licht geel/Bruin), Endurance 2 (Oranje/Bruin) en Endurance 3 (Roze/Bruin)


Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Pop-Ups passend bij de Endurance High Quality en Light Range, maar natuurlijk zijn deze Pop-Ups ook te combineren met andere soorten en zelfs met andere merken boilies :-)

Deze Pop-Ups hebben een uitstekende drijfvermogen welke zeker 24 uur in stand blijft. Ideaal dus voor het vissen met de Chod-Rig.

Verkrijgbaar in 10 en 15mm in de smaken: Real Scopex, Vanilla Venture, Monster Crab, Food Source, Spicy Squid & Krill, Garlic Robin Red, Fruits of the Forrest, Krill