Endurance High Quality

Zoals alles is ook het karpervissen de laatste jaren flink geëvalueerd. Waar jaren geleden voercampagnes van weken zo niet maanden werden gehouden met goede resultaten, kiest de hedendaagse karpervisser  vaak voor het kort maar intensieve voer campagne. Ook het vissen op de betaalwateren in binnen en buitenland waar men vaak in een korte periode van enkele dagen tot succes moet komen is razend populair. Wij als aasfirma hebben speciaal voor deze visserij een perfecte range aan boilies ontwikkeld voor directe Power, maar ook langdurige (Endurance) tijdens voercampagnes door toegevoegde vitamines/mineralen.Fruits of the Forrest

Fruits of the Forrest

De basis is hier een combi van een licht verteerbare birdfood gemengd met lammeren melkpoeder, een klein deel LT vismeel, tarwevolkorenmeel en melasse meel.  De toegevoegde vloeistoffen zijn CSL en een flinke dosis High Corn Fructose Sirup samen met een dosis vloeibare vitamine Complex B en een heel eigen gemengde fruit flavour. Een outsider met een hoge instant werking.Kleur OranjeDiameters 15 en 20 mm  verpakt per 5 kilo..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

Garlic Robin Red

Garlic Robin Red

Een klassieker met 10% Haits Robin Red en een combi van een heel smaakvolle Garlic flavour. Ook voor nog meer smaak een deel Garlic poeder in combinatie met een nucleotide smaakversterker.  Tonijnmeel in combinatie met liqued krill gemengd met gefragmenteerde visolie in combinatie met onze High Calcium vitamine mineralen premix maken van deze bol een getunede klassieker met een sterk verbeterd vangvermogen.   Kleur Donker RoodDiameters 15 en 20 mm  verpakt per 5 kilo..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

Spicy Squid and Krill

Spicy Squid and Krill

Een vismeel bol met een flinke hoeveelheid kruiden. Een combi van Squid ,Krill en Tonijnmeel gecombineerd met melkroompoeder. Gegrilde hennep en een basismix van prima vezelrijke koolhydraten en een cocktail van Aminol, Liquid Krill en Liquid Liver gemengd met gefractioneerde visolie. Een synergetische mix van vrije aminozuren in combinatie met de makkelijk uittredende gefractioneerde visolie die een nagenoeg optimale signaal functie teweeg brengt.Kleur Donker BruinDiameters 15 en 20 mm  ve..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

The Food Source

The Food Source

Eigenlijk wel helemaal het kindje van Bart v/d Hurk. Een boilie propvol met natuurlijke extracten en wateroplosbaren eiwitten met een hoge verteringsfactor. Verder is er een leuk deel  Cooppens Advance Pellet crumble in verwerkt . Een product speciaal ontwikkeld  voor het op laten groeien van kweekkarpers in hun eerste jaar. Voor verteerde viseiwitten deels in meel vorm en deels in vloeibare vorm tezamen met een door Bart zelf gemixte flavour combinatie geven deze boilie de  ..

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88

The Real Scopex

The Real Scopex

Real staat in dit geval voor de flavour. Er was een tijd dat er voor deze Scopex flavour voornamelijk Diacetin als flavour solvent werd toegepast in combinatie met een mengeling van ester combinaties. Toen was deze top-flavour op zijn best.  In verband met de sterk toegenomen prijs van Diacetin ging men over naar Propylene Glycol (E490)  als drager waardoor merkbaar ( in eerste instantie werd dit niet aan het oplosmiddel toegeschreven ) vangsten terugliepen.  Diacetin heeft klaarb..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

Vanilla Venture

Vanilla Venture

De Endurance Vanilla Venture Boilies bevatten een speciaal pinda-eiwit, waar de karpers simpelweg geen genoeg van kunnen krijgen. Daarnaast bevatten deze boilies ook een mix van melkeiwitten en verschillende soorten birdfood en verder het van ons bekende stukje vismeel achtige ingrediënten. Hierdoor creëren we een synergetische waarde die veruit groter is dan de som van de losse delen. De Vanilla Venture  Boilies danken hun naam en aantrekkingskracht deels aan een natuurlijk vloeibaar vanil..

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88


Fruits of the Forrest

De basis is hier een combi van een licht verteerbare birdfood gemengd met lammeren melkpoeder, een klein deel LT vismeel, tarwevolkorenmeel en melasse meel.  De toegevoegde vloeistoffen zijn CSL en een flinke dosis High Corn Fructose Sirup samen met een dosis vloeibare vitamine Complex B en een heel eigen gemengde fruit flavour. Een outsider met een hoge instant werking.

 • Kleur Oranje
 • Diameters 15 en 20 mm  
 • verpakt per 5 kilo


Garlic Robin Red

Een klassieker met 10% Haits Robin Red en een combi van een heel smaakvolle Garlic flavour. Ook voor nog meer smaak een deel Garlic poeder in combinatie met een nucleotide smaakversterker.  Tonijnmeel in combinatie met liqued krill gemengd met gefragmenteerde visolie in combinatie met onze High Calcium vitamine mineralen premix maken van deze bol een getunede klassieker met een sterk verbeterd vangvermogen.   

 • Kleur Donker Rood
 • Diameters 15 en 20 mm  
 • verpakt per 5 kilo


Spicy Squid and Krill

Een vismeel bol met een flinke hoeveelheid kruiden. Een combi van Squid ,Krill en Tonijnmeel gecombineerd met melkroompoeder. Gegrilde hennep en een basismix van prima vezelrijke koolhydraten en een cocktail van Aminol, Liquid Krill en Liquid Liver gemengd met gefractioneerde visolie. Een synergetische mix van vrije aminozuren in combinatie met de makkelijk uittredende gefractioneerde visolie die een nagenoeg optimale signaal functie teweeg brengt.

 • Kleur Donker Bruin
 • Diameters 15 en 20 mm  
 • verpakt per 5 kilo

The Food Source

Eigenlijk wel helemaal het kindje van Bart v/d Hurk. Een boilie propvol met natuurlijke extracten en wateroplosbaren eiwitten met een hoge verteringsfactor. Verder is er een leuk deel  Cooppens Advance Pellet crumble in verwerkt . Een product speciaal ontwikkeld  voor het op laten groeien van kweekkarpers in hun eerste jaar. Voor verteerde viseiwitten deels in meel vorm en deels in vloeibare vorm tezamen met een door Bart zelf gemixte flavour combinatie geven deze boilie de  finishing touch.  Lang werd deze bol zo genaamd onder de toonbank verkocht. Wij hebben Bart zo ver gekregen afscheid te nemen van deze voor het grote publiek secret bol en hem beschikbaar te stellen aan het grotere publiek.  Smaak maggi achtig.

 • Kleur Bruin/Rood
 • Diameters 15 en 20 mm  
 • verpakt per 5 kilo

The Real Scopex

Real staat in dit geval voor de flavour. Er was een tijd dat er voor deze Scopex flavour voornamelijk Diacetin als flavour solvent werd toegepast in combinatie met een mengeling van ester combinaties. Toen was deze top-flavour op zijn best.  In verband met de sterk toegenomen prijs van Diacetin ging men over naar Propylene Glycol (E490)  als drager waardoor merkbaar ( in eerste instantie werd dit niet aan het oplosmiddel toegeschreven ) vangsten terugliepen.  Diacetin heeft klaarblijkelijk een betere signaalfunctie dan Propylene Glycol maar is bitter dus qua smaak minder. Daarom kozen we voor een mengeling van Glycerol en Diacetin als oplosmiddel . Glycerol wordt in de voeding gebruikt als oplosmiddel of zoetmaker. Het is een toegestane stof met als E-nummer 422. In onze visie voor de smaak een betere toepassing dan Diacetin omdat Diacetin als bitter bekend staat. De signaal functie van Diacetin is, zoals ik al aangaf ,  een heel stuk beter en klaarblijkelijk belangrijker dan de smaakfunctie in de toenmalige aas-combinatie. Vandaar ( omdat smaak ook belangrijk is) nu een drager combinatie gemaakt met deze mengeling, waardoor de drager combinatie nu een neutraal tot licht zoete smaak heeft en we een combinatie met de voordelen op het gebied van signaal en smaak hebben gecreëerd die niet hoeft te worden gemaskeerd met een kunstmatige zoetstof. Een combinatie die in onze visie vis technische zelfs beter is dan het origineel. Lees eea ook maar eens na in The Carp Strikes Back  van Hutchinson op pagina 146.  Een prima koolhydraat rijke basismix met een zeer licht verteerbare birdfood  speciaal voor jongbroed  een procent of 5 LT vismeel en wat melasse meel plus een ml of 20 per kg Corn Steep Liquer in combinatie met een behoorlijk deel albumine en onze vloeibare zoetstof maakt van deze klassieker een niet te onderschatten Golden Oldie. 

 • Kleur Geel
 • Diameters 15 en 20 mm  
 • verpakt per 5 kilo


Vanilla Venture

De Endurance Vanilla Venture Boilies bevatten een speciaal pinda-eiwit, waar de karpers simpelweg geen genoeg van kunnen krijgen. Daarnaast bevatten deze boilies ook een mix van melkeiwitten en verschillende soorten birdfood en verder het van ons bekende stukje vismeel achtige ingrediënten. Hierdoor creëren we een synergetische waarde die veruit groter is dan de som van de losse delen. De Vanilla Venture  Boilies danken hun naam en aantrekkingskracht deels aan een natuurlijk vloeibaar vanille extract. Kwaliteitsvanille heeft een sterk smakend/geurend aroma en is veel rijker aan aroma,s dan het kunstmatige en goedkopere vanilline. Vanille-extract is een natuurlijk product. Hierbij zijn de natuurlijke smaakstoffen van de vanilleboon in alcohol opgelost. Met name in  Amerika en Engeland wordt veel van dit "natural vanilla extract" gebruikt en daar ligt dan ook onze inkoop bron. 

Venture staat voor to go somewhere that is unknown. Unkown staat dan in deze voor een geur ingrediënten combinatie  zoals de boilie branche hem nog niet heeft gekend.  Er is een combinatie ontstaan die met een voor de karper welhaast onweerstaanbaar zoete en romige smaak. 

Go where no one else has gone before

 • Kleur Creme Wit
 • Diameters 15 en 20 mm  
 • verpakt per 5 kilo

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6