Endurance HQ & Light Liquid Boosters

Onze standaard boilies hebben een goede basis aan flavour en zoetstof en zijn niet “nageflavourd”. Toch zijn er situaties waarin meer geur/smaak gewenst is, denk aan het vissen op stromend water of instant. Onder het motto wat je er instopt kan je er niet meer uithalen, hebben we een liquid booster ontwikkeld om in die situaties waar je het als karpervisser denkt nodig te hebben, je aas een extra geur/smaak mee te geven. Je kan zelf bepalen waar jij de optimale grens legt.

Inhoud 250ml

Verkrijgbaar in de smaken:  Real Scopex, Garlic Robin Red, Monster Crab, Vanilla Venture, Food Source, Krill, Fruit of the Forest, Spicy Squid & Krill

Gebruiksaanwijzing: 

  • Doe de boilies in een emmer, en spuit er de gewenste hoeveelheid liquid booster over. Sluit de emmer af en schud flink zodat alle boilies nat zijn van de booster. Naar eigen inzicht kan je de boilies dan direct gebruiken of enkele dagen met regelmatig opschudden in de booster laten staan. Je kan door de boilie door te snijden kijken hoever de booster in de schil is doorgedrongen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed


  • € 7,95

  • Excl. BTW: € 6,57

Beschikbare opties:Gerelateerde producten

Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Endurance HQ en Light Pop-Up Range

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92


Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Pop-Ups passend bij de Endurance High Quality en Light Range, maar natuurlijk zijn deze Pop-Ups ook te combineren met andere soorten en zelfs met andere merken boilies :-)

Deze Pop-Ups hebben een uitstekende drijfvermogen welke zeker 24 uur in stand blijft. Ideaal dus voor het vissen met de Chod-Rig.

Verkrijgbaar in 10 en 15mm in de smaken: Real Scopex, Vanilla Venture, Monster Crab, Food Source, Spicy Squid & Krill, Garlic Robin Red, Fruits of the Forrest, Krill