Pop-Ups
Endurance High-Lift Pop-Ups

Endurance High-Lift Pop-Ups

De pop-ups van de Endurance Range bevatten dezelfde vloeibare additieven als de boilies zelf. Uitstekend drijfvermogen waardoor ze ook perfect inzetbaar zijn voor het vissen met Chod Rigs.Verkrijgbaar in 15 en 20mmEndurance 1 Gebroken wit met vezelsEndurance 3 Bruin met vismeel..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Endurance High-Visual Pop-Ups

Endurance High-Visual Pop-Ups

De Roze Endurance High visual Pop-Ups zijn te verkrijgen in twee diameters 10 en 15mm. Gemaakt met de unieke flavour en zoetstof...

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Pop-Ups passend bij de Endurance High Quality en Light Range, maar natuurlijk zijn deze Pop-Ups ook te combineren met andere soorten en zelfs met andere merken boilies :-)Deze Pop-Ups hebben een uitstekende drijfvermogen welke zeker 24 uur in stand blijft. Ideaal dus voor het vissen met de Chod-Rig.Verkrijgbaar in 10 en 15mm in de smaken: Real Scopex, Vanilla Venture, Monster Crab, Food Source, Spicy Squid & Krill, Garlic Robin Red, Fruits of the Forrest, Krill..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92


Endurance High-Lift Pop-Ups

De pop-ups van de Endurance Range bevatten dezelfde vloeibare additieven als de boilies zelf. Uitstekend drijfvermogen waardoor ze ook perfect inzetbaar zijn voor het vissen met Chod Rigs.

Verkrijgbaar in 15 en 20mm

  • Endurance 1 Gebroken wit met vezels
  • Endurance 3 Bruin met vismeel


Endurance High-Visual Pop-Ups

De Roze Endurance High visual Pop-Ups zijn te verkrijgen in twee diameters 10 en 15mm. Gemaakt met de unieke flavour en zoetstof.


Endurance HQ en Light Pop-Up Range

Pop-Ups passend bij de Endurance High Quality en Light Range, maar natuurlijk zijn deze Pop-Ups ook te combineren met andere soorten en zelfs met andere merken boilies :-)

Deze Pop-Ups hebben een uitstekende drijfvermogen welke zeker 24 uur in stand blijft. Ideaal dus voor het vissen met de Chod-Rig.

Verkrijgbaar in 10 en 15mm in de smaken: Real Scopex, Vanilla Venture, Monster Crab, Food Source, Spicy Squid & Krill, Garlic Robin Red, Fruits of the Forrest, Krill


Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3