Wafters
Endurance Balanced Wafters

Endurance Balanced Wafters

Gemaakt met de helft van de originele mix waaruit ook de boilies van de Endurance 1,2 of 3 uit bestaat. De andere helft uit een uitgebalanceerde Pop-Up mix. De kleur identiek aan de boilies. De smaak/geur iets sterker als de boilie zelf voor maximale attractie. Het drijfvermogen van de Wafters is zo uitgekiend dat er zonder of met heel weinig lood een perfecte Pop-Up gevist kan worden. Met geen lood wordt de haak omhoog getrokken (afhankelijk van haakgrote en type), is iets minder drijfvermogen ..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40


Endurance Balanced Wafters

Gemaakt met de helft van de originele mix waaruit ook de boilies van de Endurance 1,2 of 3 uit bestaat. De andere helft uit een uitgebalanceerde Pop-Up mix. De kleur identiek aan de boilies. De smaak/geur iets sterker als de boilie zelf voor maximale attractie. Het drijfvermogen van de Wafters is zo uitgekiend dat er zonder of met heel weinig lood een perfecte Pop-Up gevist kan worden. Met geen lood wordt de haak omhoog getrokken (afhankelijk van haakgrote en type), is iets minder drijfvermogen nodig volstaat een klein loodhageltje op de hair om de juiste balans te vinden.

Verkrijgbaar in de maat 20mm voor de Endurance 1(licht geel/Bruin), Endurance 2 (Oranje/Bruin) en Endurance 3 (Roze/Bruin)

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1