Downloads
Food handling and mastication in the carp (Cyprinus carpio L.)

Food handling and mastication in the carp (Cyprinus carpio L.)

Dr. Ferdinand A. (Nand) Sibbing is op 29 april benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten als onderzoeker en docent.Sibbing is verbonden aan de leerstoelgroep Experimentele zoölogie van Wageningen University, onderdeel van Wageningen UR.Sibbing begon zijn carrière in 1973 aan de toenmalige Landbouwhogeschool en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in de biologie van de voedselopname door karperachtige vissen. Vanaf 1989 was Sibbing betrokken bij een ecologisc..

€ 1,00 Excl. BTW: € 1,00

Loeb Rapport

Loeb Rapport

Deze schat aan informatie is bijna gratis, die ene Euro komt ten goede aan SKP-Nijmegen voor het uitzetten van prachtige karpers in openbaar water in die regio. Deze karper uitzettingen vinden hoofdzakelijk plaats op de Maas en de daar mee verbonden plassen, dus prachtig viswater waar ook jij in de toekomst van kan genieten.  Meer weten over SKP-Nijmegen bezoek hun website www.skpnijmegen.nlVoor deze download moet u zich wel registreren. U doorloopt het normale betaalproces. Als de bestel..

€ 1,00 Excl. BTW: € 1,00


Food handling and mastication in the carp (Cyprinus carpio L.)

Dr. Ferdinand A. (Nand) Sibbing is op 29 april benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten als onderzoeker en docent.

Sibbing is verbonden aan de leerstoelgroep Experimentele zoölogie van Wageningen University, onderdeel van Wageningen UR.


Sibbing begon zijn carrière in 1973 aan de toenmalige Landbouwhogeschool en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in de biologie van de voedselopname door karperachtige vissen. Vanaf 1989 was Sibbing betrokken bij een ecologisch en visserijkundig onderzoek aan het Tana-meer in Noord-Ethiopië. Onder zijn leiding werd ontdekt dat de soortenzwerm van karperachtige vissen in dit meer volstrekt uniek is in de wereld, maar ook kwetsbaar voor menselijk ingrijpen zoals visserij en het bouwen van dammen. Het Tana-meer en Ethiopië kunnen met recht Sibbings levenswerk worden genoemd. De bedreigingen van het Tana-meer - die momenteel acuter zijn dan ooit - benadrukken het belang van de voortzetting van Sibbings werk, zowel op het gebied van biologisch onderzoek als op het gebied van onderwijs.

(Bron universiteit Wageningen)

Deze schat aan informatie is bijna gratis, die ene Euro komt ten goede aan SKP-Nijmegen voor het uitzetten van prachtige karpers in openbaar water in die regio. Deze karper uitzettingen vinden hoofdzakelijk plaats op de Maas en de daar mee verbonden plassen, dus prachtig viswater waar ook jij in de toekomst van kan genieten.  Meer weten over SKP-Nijmegen bezoek hun website www.skpnijmegen.nl


Voor deze download moet u zich wel registreren. U doorloopt het normale betaalproces. Als de bestelling/betaling is bevestigd ontvangt u een mail met daarin een link naar de downloadpagina.


Loeb Rapport

Deze schat aan informatie is bijna gratis, die ene Euro komt ten goede aan SKP-Nijmegen voor het uitzetten van prachtige karpers in openbaar water in die regio. Deze karper uitzettingen vinden hoofdzakelijk plaats op de Maas en de daar mee verbonden plassen, dus prachtig viswater waar ook jij in de toekomst van kan genieten.  Meer weten over SKP-Nijmegen bezoek hun website www.skpnijmegen.nl


Voor deze download moet u zich wel registreren. U doorloopt het normale betaalproces. Als de bestelling is bevestigd/betaald ontvangt u een mail met daarin een link naar de downloadpagina.

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2