Nieuwe Website Endurance Range

Nieuwe Website Endurance Range

Rob 20-01-2017 604 1


Om u als klant nog beter te kunnen bedienen hebben we ervoor gekozen om een nieuwe webshop te openen waar u een overzichtelijk geheel heeft van de door ons aangeboden producten. 

In onze Blogs houden we u op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons merk en opzienbarende gebeurtenissen in onze hobby. Willem Peters zal hier met enige regelmaat artikelen publiceren met betrekking tot onze aas range. Deze vaak diepgaande artikelen geven een visie waarmee we u hopen te kunnen begeleiden naar de juiste keuze van aas welke past bij uw strategie.

Onder de tab Downloads vind u artikelen en of proefschriften van vooraanstaande onderzoekers. Deze informatie geven een schat aan informatie, en op de juiste manier geïnterpreteerd zal het zeker meer vis in het net brengen. Wij vragen een kleine vergoeding voor de download van deze artikelen welke geheel ten goede komen voor spiegelkarper-projecten,  projecten waar wij nauw  bij betrokken zijn en in ieders karper-visser belang zijn.

Mooie vangsten mail ons je foto (info@endurancerange.com) zodat we deze op onze site kunnen plaatsen, alvast dank daarvoor.

Vragen of opmerkingen laat het ons weten, veel shop plezier

Endurance Team


Please login to Comments

Related Product

Endurance 3

Endurance 3

Shelfish & Mussel Een birdfood basis met daarop een uitgekiende vismeel combinatie. Grove structuur de Endurance basis. Dus gewoon een goede mix ook op voedingstechnisch gebied. Niets qua karpervoeding ontbreekt in deze bol. Vanzelfsprekend hebben ook nu weer aan de kracht van de juiste combinaties voor attractie gedacht. De vismelen bestaan uit een enkelvoudige LT variant in combinatie met een compleet product waar de beste premix (vitamine mineralen complex) op zit die er is. De vloei..

€ 34,95 Ex Tax: € 28,88

Endurance 1

Endurance 1

Sweet Maple Een boilie met een lichtbruine kleur omdat er geen gebruik is gemaakt van kleurstoffen en de kleur dus wordt bepaald door de basismix. Deze basismix is grof van structuur, dat houd in dat er behoorlijke dosis zaden in zit (birdfood). De zorgvuldig samengestelde hoeveelheden van ingrediënten in deze mix zorgen voor een verantwoorde vet/koolhydraten verhouding, wat vismeel, melkeiwitten, 1.5% vitamine mineralen mix en wat secrets, zorgen voor het juiste totaalplaatje waarmee deze ..

€ 29,95 Ex Tax: € 24,75

Custom Made Endurance Quality Range

Custom Made Endurance Quality Range

Wil je samen met een aantal maten een water aanpakken op een exclusievere manier of  wil je gewoon door groot in te kopen met elkaar (kan natuurlijk ook alleen) een leukere prijs voor een uniek product. Wij hebben naast onze bestaande “Standaard EnduranceRange” ook de mogelijkheid om een voor de karper visser zo exclusief mogelijke bol te draaien.We zijn gespecialiseerd in het samen met onze klant ontwikkelen van een eigen (custom) boilie. Recepten blijven natuurlijk exclusief. De kracht is..

€ 4,95 Ex Tax: € 4,09

Endurance HQ & Light Liquid Boosters

Endurance HQ & Light Liquid Boosters

Onze standaard boilies hebben een goede basis aan flavour en zoetstof en zijn niet “nageflavourd”. Toch zijn er situaties waarin meer geur/smaak gewenst is, denk aan het vissen op stromend water of instant. Onder het motto wat je er instopt kan je er niet meer uithalen, hebben we een liquid booster ontwikkeld om in die situaties waar je het als karpervisser denkt nodig te hebben, je aas een extra geur/smaak mee te geven. Je kan zelf bepalen waar jij de optimale grens legt.Inhoud 250mlVerkrijgbaa..

€ 7,95 Ex Tax: € 6,57